Terry kaitseks välja astunud Capello töökoht on ohus?

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Fabio Capello
Fabio Capello Foto: SCANPIX

Inglismaa jalgpallikoondise itaallasest peatreener Fabio Capello avaldas meedias rahulolematust, et Inglismaa jalgpalliliit jättis rassismisüüdistuse saanud koondise kapteni John Terry kaptenipaelast ilma.

Nüüd ootab Capellot ees kohtumine liidu tegevjuhi David Bernsteiga, kus tal tuleb oma kriitilise avalduse kohta selgitusi anda, kirjutab Metro. Liidu endise tegevjuhi David Daviesi sõnul võis itaallase töökoht väljaütlemise tõttu ohtu sattuda.

«Jalgpalliliit võtab seda juhtumit ülimalt tõsiselt ja Capello võis oma töökoha ohtu seada,» rääkis Davies. «Bernsteinil on liidus suur mõjuvõim. Ta tegi Terry kohta otsuse väga kiiresti ja sama võib juhtuda ka Capelloga.»

Capello arvates võinuks Terry kaptenina jätkata kuni kohtuotsuseni. «Minu meelest on inimene süütu, kuni teda pole süüdi mõistetud,» sõnas peatreener. «Kohus otsustab, kas John Terry on süüdi või mitte. Minu meelest oleks olnud aus, kui ta oleks kapteniks jäänud.» Terry juhtum tuleb kohtus arutamisele pärast suvel toimuva jalgpalli EMi lõppemist.

31-aastane Londoni Chelsea kaitsja solvas 23. oktoobril toimunud kohtumises väidetavalt rassistlike väljenditega Queens Park Rangersi mustanahalist mängijat Anton Ferdinandi ja sai seetõttu kriminaalsüüdistuse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles