PSG president: me ei rikkunud Messi palkamisega ühtegi reeglit

Karl-Joosep Küngas
Copy
PSG president Nasser Al-Khelaifi (paremal) poseerimas Lionel Messiga.
PSG president Nasser Al-Khelaifi (paremal) poseerimas Lionel Messiga. Foto: J.E.E/SIPA/Scanpix

Jalgpallimaailm on hämmingus, sest Lionel Messi siirduski viimaks uude koduklubisse. Järgmised kaks hooaega asub ta pallima Pariisi Saint-Germainis. Esialgu kahtlustati, et klubi võis rikkuda ausa mängu reegleid, kuid need summutas PSG president kiiresti maha.

«Majanduslikult oleme kõike juba spetsialistidega arutanud. Meil on selleks vastavad ametnikud, kes jälgisid, et järgiksime kõiki reegleid,» sõnas PSG president Nasser Al-Helaifi.

«Pidime ka Messi palkamisel erinevaid aspekte jälgima. Täitsime kõik lahtrid ja peame olema tänulikud, et see lõpuks teoks sai. Kui vaadata erinevaid tabeleid, siis oleme väga heal järjel, kuna majanduslikult liigume õiges suunas.»

Messi liitus PSG-sse täiesti tasuta, kuna tema varasem leping Barcelonaga lõppes tänavu suvel. Siiski tuli klubil maksta Argentina tähtmängijale suur boonus ning tema palganumber küündib väga kõrgetesse summadesse. Täpsemalt pole nendest räägitud, kuid hinnanguliselt läks PSG-l Messi maksma ligemale 100 miljonit eurot kahe aasta peale.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles