Spordi lühiuudised: Hunt leidis kosilase, Veideman naaseb Eestisse

Postimees Sport
Copy
Margus Hunt.
Margus Hunt. Foto: Bobby Ellis

M-Sport teatas uue hooaja sõitja

M-Spordi rallivõistkonna omanik Malcolm Wilson andis teada, et WRC sarja uustulnuk Adrien Fourmaux jätkab nendega ka uuel hooajal. Fourmaux on tänavu saanud Ford Fiesta WRC-masinat proovida kolmel MM-rallil. Sealjuures on noor prantslane näidanud aga uskumatut stabiilsust. Horvaatias ja Keenias sai ta viienda koha ning oli Portugalis kuues. «Adrien on praegu ainus kindel sõitja, ülejäänud liikmed saame paika järgmise paari kuu jooksul,» ütles Wilson väljaandele Autosport. «Ideaalses olukorras sooviksime järgmisel aastal välja panna kolm ekipaaži, kuid ma ei saa kahjuks veel midagi kindlat väita. Selleks et võita võistkondlik MM-tiitel, läheks kindlasti vaja kolme autot, nii et loodame vajaliku eelarve kokku saada,» sõnas britt.

1 dollari teeniks korvpallur Spencer Dinwiddie, kui ta juhiks Washington Wizardsi NBA meistritiitlini.

Margus Hunt jätkab karjääri Arizonas

Viimati Cincinnati Bengalsis mänginud Ameerika jalgpallur Margus Hunt sõlmis algavaks hooajaks lepingu NFLi klubiga Arizona Cardinals. 34-aastane eestlane kuulub praegu 90 kandidaadi hulka, kellest klubil tuleb enne uue hooaja algust koguni 37 mängijat välja praakida. Lisaks Cardinalsile käis Hunt ennast näitamas ka New York Giantsile. Läänedivisjonis mängiv Cardinals sai läinud hooaja põhiturniiril kirja kaheksa võitu ja kaheksa kaotust ega pääsenud sõelmängudele. NFLis alustab Hunt nõnda juba üheksandat hooaega.

Mõnele võib mitte meeldida, aga ausalt see mind ei huvita, sest mul on seljataga märkimisväärne ja piisavalt pikk karjäär.

Ksenija Balta kriitikutele, kes laidavad tema otsust sprinterina jätkata.

Veideman naaseb Eesti meistriliigasse

Korvpalli Eesti meistriliiga ja Eesti-Läti ühisliigaga värskelt liitunud KK Viimsi palkas järjekordse kandva jõu. Tuleval hooajal hakkab klubis mängima kogenud Eesti koondise tagamängija Rain Veideman. Veidemani profikarjäär algas juba 2008. aastal ja selle aja jooksul on ta mänginud lisaks Eesti klubidele ka Saksamaa kõrgliigas ning Itaalia esiliigas. Viimati esindas ta Itaalias Mantova klubi ja kogus sealses esiliigas 33,4 minutiga keskmiselt 10,3 punkti, 3,7 söötu ning 1,4 vaheltlõiget.

«Raini tunnen hästi juba ammusest ajast. Mängijana on Rain Eesti publikule ka juba tuntud mees, kelle klass ei jää väljakul märkamata. Kindlasti ootame temalt rünnakul teravust ja olukordade loomist nii endale kui ka teistele. Lisaks on tegu suurte kogemustega mehega, kes aitab oma teadmistega väljakul ka nooremaid mehi,» olid treener Kristjan Evarti esimesed emotsioonid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles