Neuville: Hyundai kaksikvõit oleks ootamatu

Christopher Krutto
Copy
Thierry Neuville.
Thierry Neuville. Foto: GREGORY LENORMAND via www.imago-images.de/Scanpix

Hyundai rallitiimi sõitjad on näidanud Belgias suurepärast kiirust ja Thierry Neuville ning Craig Breen hoiavad enne pühapäevast võistluspäeva kaksikjuhtimist. Koduteedel sõitva Neuville'i jaoks on Lõuna-Korea autotootja kiirus täielik üllatus.

Hyundai jaoks pole hooaja algus kõige paremini läinud ja nii sõitjate kui ka tootjate arvestuses on Toyota paremas positsioonis. Ometi on Belgias Hyundai piloodid konkurentidele tagatulesid näidanud – kuni Ott Tänaku rehvipurunemiseni hoiti kolmikjuhtimist.

«Tootjate punktid saavad meile väga tähtsad olema ja see oleks tugev tulemus, kui suudaksime kaksikvõidu vormistada,» ütles Neuville Dirtfishile antud intervjuus. «Ma arvan, et see oleks tiimile ootamatu, aga hea, tulemus ja seetõttu peame keskenduma autode tee peal hoidmisele,» lisas belglane.

Kuigi Neuville'ist jääb Breen hetkel maha, siis on ta viimasest viiest rallist juba kolmandat korda teisena lõpetamas. «Meil oli esimesel paaril katsel autos väga hea tunne. Ma nautisin väga ja tegin esimesel ööl paar väikest muudatust,» rääkis Breen.

Kuigi iirlane tunneb ennast autos väga mugavalt, siis tõenäoliselt ta Neuville'i viimasel päeval ründama ei lähe. Põhjuseks tiimibossi Andrea Adamo «soovitused».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles