Hispaania meedia: Siim-Sander Vene ei jätka Fuenlabradas

Ville Arike
, reporter
Copy
Siim-Sander Vene eelmisel hooajal Fuenlabrada meeskonna särgis.
Siim-Sander Vene eelmisel hooajal Fuenlabrada meeskonna särgis. Foto: Baloncesto Fuenlabrada SAD/Facebook

Hispaania portaali Encestando teatel katkeb Eesti koondislase Siim-Sander Vene ja Hispaania korvpalliklubi Fuenlabrada koostöö. Sama allikas pakub Vene uueks peatuspaigaks BC Kalev/Cramot, ent niimoodi ei pruugi minna.

Vene sõlmis Fuenlabradaga mullu suvel kaheaastase lepingu, kuid pidi suure osa eelmisest hooajast vigastuse tõttu eemalt vaatama. Eelmisel nädalal andis klubi teada probleemidest peasponsor Urbasega.

Ka Postimehe andmetel ei ole Vene jätkamine Fuenlabradas kindel. Mängumees ise ei soovinud oma olukorda täpsemalt kommenteerida. Ta märkis, et Kalev/Cramoga on tal sel suvel tõepoolest kontakte olnud, kuid viimati umbes kuu aega tagasi. Kalev on vahepeal teatanud, et on lõpetanud meeskonna komplekteerimise.

Vene siirdus 2006. aastal 15-sena Kaunase Žalgirise noortesüsteemi ning kuulus Leedu esiklubisse lõpuks kümme aastat. Teda anti mitmel korral ka laenule, kuid Vene sai kirja ka mitu korralikku hooaega Euroliigas. 2016. aasta suvest saati on ta kuulunud erinevate Venemaa, Hispaania ja Itaalia klubide ridadesse.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles