VIDEO ⟩ Kajakas üritas tippturniiril varastada golfimängija palli

Toimetas Karl Juhkami
Copy
Pallivargast kajakas.
Pallivargast kajakas. Foto: Twitter @GolfweekNichols

Eelmisel nädalal toimunud naiste golfi tippturniiril British Openil võis triumfeerida küll rootslanna Anna Nordqvist, kuid vähemalt võistluse avapäeval kõneles meedia hoopis ühest uudishimulikust kajakast.

Nimelt üritas uudishimulik linnuke kohe esimesel rajal «saboteerida» teist rootslannat, lõpuks kolmandaks platseerunud Madelene Sagströmi. Päriselt see tal ei õnnestunud, sest pall osutus liiga raskeks, et sellega ära lennata, ent asukoha muutmisega sai visa kajakas vägagi edukalt hakkama. 

«Seda me küll liiga tihti ei näe. Või ma ei tea, kas seda üldse on kunagi juhtunud,» lausus võistlust kommenteerinud Carin Hjalmarsson nähtu peale.

Kohapeal viibinud golfižurnalisti Beth Ann Nicholsi sõnul liigutas kajakas mänguvahendit üle 20 meetri. Kohtuniku abiga õnnestus Sagströmil siiski palli esialgne koht uuesti fikseerida ning ta jätkas sealt ka mängimist.

«Ma mõtlesingi esialgu, miks mu löök nii lühikeseks jäi, kuid seejärel öeldi mulle, et seda tegi kajakas. Minu jaoks oli see esmakordne kogemus,» oli rootslanna kommentaar juhtunule. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles