Evra peab Suarezi kätt suruma

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Luis Suarez ja Patrice Evra.
Luis Suarez ja Patrice Evra. Foto: SCANPIX

Manchester Unitedi mängijal Patrice Evral tuleb laupäevase mängu eel kätt suruda ka teda rassistlike väljenditega solvanud FC Liverpooli jalgpalluri Luis Suareziga.

Suarez sai Evra solvamise eest kaheksa mängu pikkuse võistluskeelu ja rahatrahvi. Tema mängukeeld lõppes sel nädalal.

Inglismaa kõrgliiga juhtkond kinnitas, et laupäevases kohtumises toimub meeskondade vahel tavapärane mängueelne kätlemine, mis sarnases situatsioonis olevate Londoni Chelsea ja Queens Park Rangersi mängu eel ära jäeti.

Chelsea kapten John Terry sai väidetavalt rassistlike solvangute kasutamise eest QPRi mängija Anton Ferdinandi suhtes kriminaalsüüdistuse, mistõttu otsustasid QPRi pallurid enne kohtumist Terry kätt mitte suruda ning jalgpalliliit jättis mängueelse rituaali üldse ära.

Liverpooli ja ManU olukord on liiga juhtkonna sõnul teine, sest Suarez on oma karistuse ära kandnud ja juhtum sellega lõppenud. Sama meelt on ka meeskonna peatreener Alex Ferguson. «Patrice astus enda kaitseks välja ja asi on lahendi leidnud. Ma ei usu, et käe surumine on talle probleem,» ütles Ferguson.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles