Pep Guardiola plaanib Cityst lahkuda ja andis järgmise töökoha kohta olulise vihje

Karl Mihkel Eller
Copy
Manchester City peatreener Pep Guardiola (vasakul).
Manchester City peatreener Pep Guardiola (vasakul). Foto: ADRIAN DENNIS/AFP/Scanpix

Pep Guardiola on öelnud, et kavatseb Manchester Cityst lahkuda, kui tema praegu kehtiv leping 2023. aastal lõpeb. 50-aastane hispaanlane, kes liitus Cityga 2016. aastal ja on võitnud kolm Inglismaa kõrgliiga tiitlit, tunneb, et vajab pärast seitse aastat kestnud perioodi puhkust.

Barcelona endine peatreener paljastas, et tema järgmine ambitsioon on mõne rahvuskoondise juhtimine. «Järgmine samm on rahvusmeeskonna juhendamine, kui see on võimalik,» ütles ta Hispaania majanduskonverentsil "XP Investimentose", vahendas ESPN.

«Pärast seitset aastat selles meeskonnas arvan, et pean lõpetama. Pean tegema pausi, vaatama tagasi meie saavutatule. Selle käigus tahaksin juhendada mõnda Lõuna-Ameerika meeskonda, rahvusmeeskonda Euroopas, osaleda Copa Americal – ma tahan seda kogemust saada.»

Pärast nelja hooaega Barcelona eesotsas lahkus Guardiola Camp Noult 2012. aastal ning võttis aastase pausi. 2013. aastal asus ta juhendama Müncheni Bayernit.

Guardiola kommentaarid tulid päevavalgele ajal, mil City poolt jahitud Harry Kane otsustas, et jätkab vähemalt selle hooaja lõpuni koduklubis Tottenhamis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles