Ronaldo jättis emotsionaalse sõnumiga Juventusega hüvasti

Karl-Joosep Küngas
Copy
Cristiano Ronaldo.
Cristiano Ronaldo. Foto: Pau Barrena

Täna toimus jalgpallimaailmas suur üleminek, sest ajaloo üks paremaid mängijaid Cristiano Ronaldo lahkus Torino Juventusest ja taasliitus endise koduklubi Manchester Unitediga. Olles ise Portugalis jättis Ronaldo Juventusega sotsiaalmeedias hüvasti.

«Täna lahkun ma imelisest jalgpalliklubist. See on suurim Itaalias ja üks suurimates kogu Euroopas. Ma andsin enda südame ja hinge Juventuse eest. Jään alati armastama Torino linna. Klubi fännid austasid mind alati ja ma proovisin seda tänada, mängides igat mängu, igal hooajal, igas võistlussarjas nõnda kuis oskan.

Lõpuks saame tagasi vaadata ja avastada, et oleme saavutanud suurepäraseid asju. Mitte küll kõike, mida soovinuks, kuid siiski, me kirjutasime ühe päris ilusa loo üheskoos. Olen alati üks teie hulgast. Teie olete osa minu elust ja ma tunnen end osa teist. Itaalia, Juventus, Torino, tifosi bianconeri, te jääte alatiseks minu südamesse,» sõnas Ronaldo sotsiaalmeedias.

Ronaldo mängis Juventuse särgis kokku kolm hooaega, mille jooksul jõudis pidada 134 kohtumist ja lüüa 101 väravat. Ta tuli Itaalias kahekordseks riigi meistriks, korra karikavõitjaks ja kahel korral triumfeeris ka superkarikas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles