Tragöödia Venemaal: ründajaga kokku põrganud väravavaht suri

Postimees Sport
Copy
Leinaküünal. Pilt on illustratiivne
Leinaküünal. Pilt on illustratiivne Foto: unsplash.com

Venemaa jalgpalliüldsus on leinas, sest laupäeval kustus traagilise kokkupõrke tagajärjel 23-aastase väravavahi Aleksander Šišmarevi eluküünal. 

Sovetski Krasnaja Zvezda puurivaht põrkas treeningmängus kokku Kaliningradi Baltika M-i ründajaga ning jäi pärast seda murule lebama. Väljakule tormanud arstid asusid jalamaid Šišmarevit elustama ning mõne aja pärast liitus nendega ka kohalik kiirabibrigaad, kuid kummalgi ei õnnestunud noormehe elu päästa.

Kaliningradi oblasti vutijuht, endine õigusemõistja Aleksander Gvardis kirjeldas vahejuhtumit ajakirjandusele järgnevalt: «Šišmarev läks võitlusesse kõrge palli pärast ning seda tehes põrkas kokku Baltika ründajaga, pärast mida kukkus teadvusetult maha. Esialgse teadmise kohaselt vajus keel talle kurku, mistõttu ta lämbus. Kindlasti polnud tegemist peatraumaga.»

Baltika pressiesindaja Sergei Kandalovi sõnul sai Šišmarev kokkupõrkes siiski löögi kaela piirkonda, kuid ei hakanud omapoolseid järeldusi tegema. «Arstid jooksid kohe väljakule, kuid paraku ei õnnestunud neil enam midagi teha. Kiirabi üritas Šišmarevit elustada üle tunni, kuid ta suri nende autos,» lausus ta ning lisas, et Baltika meeskond on valmis omalt poolt lahkunu perekonda igal viisil abistama.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles