Madridi Real ostis 30 miljoni euro eest Euroopa ühe talendikaima noormängija

Postimees Sport
Copy
Eduardo Camavinga (vasakul).
Eduardo Camavinga (vasakul). Foto: JEAN-FRANCOIS MONIER/AFP/Scanpix

31. augustil sulgub Euroopa jalgpallis üleminekuaken. Kõigi pilgud on suunatud Kylian Mbappe´i peale, kes võib pöörase rahasumma eest Pariisi Saint-Germainist lahkuda ja liituda Madridi Realiga. Samal ajal soetas Hispaania tippklubi 31 miljoni euro eest 18-aastase Eduardo Camavinga, keda peetakse üheks järgmise põlvkonna talendikaimaks mängijaks.

Kui juba varem kirjutasid mitmed väljaanded üleminekust kindlas kõneviisis, siis teisipäeva õhtul kinnitas seda ka Madridi Reali jalgpalliklubi.. Veel mõni aeg tagasi seostati noort Prantsusmaa jalgpallurit ka Manchester Unitediga, kuid nüüd ta Cristiano Ronaldo ja Raphale Varanega Old Traffordil ei liitu. Camavinga peale ihus hammast ka PSG.

Camavingat peetakse üheks paremaks järgmise põlvkonna poolkaitsjaks. Alates 2019. aastast kuulus ta Prantsusmaa kõrgliigaklubisse Rennes, kus ta sai ka oma jalgpallihariduse. Profileping sõlmiti temaga juba 16-aastaselt.

Real sõlmis Camavingaga kuni 2027. aastani kestva lepingu ning meditsiiniline kontroll toimus juba esmaspäeva hilisõhtul.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles