FOTO ⟩ Soome olümpiavõitja kokkupõrge venelastega lõppes veriselt

Postimees Sport
Copy
Iivo Niskanen.
Iivo Niskanen. Foto: MATHIAS BERGELD via www.imago-images.de/Scanpix

Soome murdmaasuusataja Iivo Niskanen põrkas Itaalias toimunud treeninglaagris kokku Venemaa koondise treenerite Jegor Sorini ja Anatoli Volkoviga. Intsidendi järel sattus Niskanen ka haiglapalatisse.

«Viimase treeninglaagri järel vajasin natuke lappimist. Õnnetus juhtus rollerirajal, sõitsin mäest alla otsa Venemaa treenerile, kes laskumisel seisis. Ta ei märganud mind ja lõpuks põrkasime kokku,» kirjutas Niskanen sotsiaalmeedias.

«Kolm õmblust ja plaaster ninal, aga hingamine on korralik. Venelased aitasid mind kõige lähemasse haiglasse. Sealne teenindus oli kõrgklassist. Arst ja õde tundsid mind ära, õmblused ja röntgen tehti kiirelt. Lõpetuseks tegin veel mälestuseks paar pilti. Milline seiklus!» selgitas soomlane õnnetuse järel toimunut.

Lõpetuseks tänas Niskanen veel isiklikult Sorinit ja Volkovit, kes pakkusid talle õnnetu kokkupõrke järel igakülgset abi.

29-aastane Soome suusastaar on võitnud kaks olümpiakulda, 2014. aastal Sotšis paarissprindis ja 2018. aastal Pyeongchangis 50 km klassikadistantsil. 2022. aasta Pekingi olümpiamängude alguseni on jäänud veel 157 päeva.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles