BLOGI Kaia Kanepi alistus USA lahtiste teises ringis 18-aastasele kanadalannale

Karl-Joosep Küngas
Copy
Kaia Kanepi USA lahtistel meistrivõistlustel.
Kaia Kanepi USA lahtistel meistrivõistlustel. Foto: Juergen Hasenkopf/Scanpix

Eesti tennise teine reket Kaia Kanepi (WTA 70.) jätkas USA lahtisi meistrivõistlusi. Teises ringis läks eestlanna vastamisi kanadalanna Leylah Annie Fernandezega (WTA 73.). Tasavägises ja vihma tõttu kahel korral katkenud mängu võitis 7:5, 7:5 tulemusega Fernandez.

Enne mängu:

Kaia Kanepi alustas USA lahtiseid meistivõistlusi väga keerulise avamatšiga. Eestlanna pidi avaringis väljakul viibima lausa 2 tundi ja 22 minutit. Vähemalt lõppes see edukalt, sest Kanepi oli numbritega 2:6, 7:6, 6:2 üle 31. asetuse saanud kasahhitarist Julia Putintsevast (WTA 33.).

6. septembril oma 19. sünnipäeva tähistav Kanada teine reket Leylah Annie Fernandez teeb praegu oma karjääri parimat hooaega. Esimest korda mahtus ta kõikidel suure slämmi turniiridel põhitabelisse ning parimal juhul jõudis nii Austraalias kui ka Prantsusmaal kolmandasse ringi.

Fernandez alustas USA lahtisi kohtumisega horvaatlanna Ana Konjuhi (WTA 88.) vastu. Kohtumine oli tasavägine, kuid lõppes lõpuks noore kanadalanna 7:6, 6:2 võiduga. Matš kestis tund ja 46 minutit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles