VIDEO ⟩ Belgia koondise superstaar mängust Eestiga: avavile eel on seis 50:50

Postimees Sport
Copy
Eden Hazard.
Eden Hazard. Foto: Bruno Fahy/Belga via ZUMA Press/Scanpix

Eesti jalgpallikoondis võõrustab täna kell 21.45 Lilleküla staadionil MM-valikmängus Belgiat. Külaliste üks suuremaid tähti Eden Hazard andis mõista, et meie mehi ei tohi alahinnata. 

Belgia tuleb kohtumisele FIFA maailma edetabeli liidrina, Eesti on 110. kohal. Mida tuleb sellistes mängudes eelkõige silmas pidada? 

«Peame olema keskendunud esimesest minutist kuni viimaseni. Jalgpallis pole just väga lihtne öelda, et üks meeskond on teisest parem. Meil on võib-olla paremad mängijad, aga mängime võõrsil ja Eesti tahab võita,» ütles Hazard pressikonverentsil. 

Iga päev Hispaania gigandi Madridi Reali ridades leiba teeniv poolkaitsja lisas: «Minu jaoks on avavile eel olukord alati 50:50. Kui skoorime, siis muutub olukord ilmselt meie jaoks lihtsamaks. Seda proovimegi teha.»

Standings provided by SofaScore LiveScore

MM-valiksarjas kuuluti samasse alagruppi ka 2016.–2017. aastal. Toona said eestlased võõrsil hirmsa 1:8 sauna. Veidi enam kui pool aastat hiljem jäädi kodumurul alla 0:2. 

«Oleme võrreldes selle ajaga hoopis teine meeskond. Mängijad on põhimõtteliselt samad, aga palju rohkem kogenud. Oleme küll muutunud, aga lõpuks tahame ikka sama: mängu võita,» resümeeris Hazard. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles