JÄRELVAADATAV ⟩ Kossulegendid näitasid võrkpalli EMi sõumängus jalgpalluritele koha kätte

Toimetas Karl Juhkami
Copy

Vabaduse väljakule rajatud rannavõrkpalli väljakul läksid vastamisi Eesti endised ja praegused pallimängulegendid. Korvpallurid vs. jalgpallurid lahingu võitsid esimesed tulemusega 22:20, 21:16. 

Enne mängu:

Meeskondade kapteniteks on jalgpalluritel 60 korda Eesti koondist esindanud Gert Kams ning korvpalluritel 160 korda Eesti särgis platsil käinud Janar Talts.

Koosseisud, millega neli-nelja vastu mängule vastu minnakse, on esinduslikud. Vutimeeste rannavolle «koondises» on lisaks veel Ragnar Klavan, Tarmo Kink, Mihkel Aksalu ja Jarmo Ahjupera. Kossumeeste ranna-All-Starsi valiti Siim-Sander Vene, Kristjan Kangur, Rain Raadik ja Kristo Saage.

Mängu kommenteerib kohapeal 1996. aastal juunioride rannavõrkpallis Euroopa meistriks tulnud Kadri vend Kalev Kruus.

Kuigi Vabaduse väljaku fänniala ümbritsevad metallaiad, ei tasu nendest ennast häirida lasta. Sissepääs on kõikidele huvilistele ikkagi tasuta ning väravad on vajalikud vaid covid-tõendi esitamiseks.

Linnasüdamesse rajataval fännialal on olemas kõik kvaliteetseks ajaveetmiseks vajalik: EM-i ametlik infopunkt koos piletimüügiga, suur kontsertlava, Rademari pop-up kauplus (fännitoodetega), tänavatoidu mini-festival koos Saku õlletehase spordibaariga, Spordimuuseumi väljapanek, suur lasteala ning loomulikult täismõõdus rannavõrkpalli väljak. Tugiteenustena on platsil olemas Tuul elektritõukerataste parklad.

Igapäevaselt astuvad üles ka erinevad muusikud: täna kell 21.00 tulevad lavale Clicherik & Mäx. Täpsem info fänniala kohta on saadaval Eesti võrkpalliliidu kodulehel.

Tee fänniala tuur koos Toomas Varaga:

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles