VIDEO ⟩ Murrangu toonud Teppan: tahaks loota, et nüüd on kõigil pinge maas

Copy

Eesti võrkpallikoondis avas täna kodusel EMil võiduarve, kui 3:2 tulemusega alistati Slovakkia. Esile tõusis Renee Teppan, kes pingilt sekkudes Eesti raskest seisust välja tassis. Diagonaalründaja paistis lisaks resultatiivsusele silma ka kaaslaste motiveerimisega.

«Emotsioon on äge. Põhimõtteliselt täismaja publikut oli ülikõva. Eks meil oli eelmisest mängust tingituna väikene värin enne mängu sees, aga selline vangerdus tõi kogemust juurde ja emotsiooni, mida meil oli täna vaja. Sellega suutsime mängu enda kasuks pöörata,» viitas Teppan peatreener Cedric Enardi käigule, kus nii Teppan kui ka Oliver Venno koos väljakul viibisid.

«Ma tahaks loota, et kõigil on nüüd pinge maas ja saame edasi oma kvaliteedi välja mängida. Siiani polnud seda teinud, kuid täna lõpuks suutsime. Teatav enesekindlus tekkis isegi kaotusseisus, see näitab, et asjad on õigel teel. Kui rääkida Oliveri ja minu koos väljakul viibimisest, siis tema on multitalent, kellel pole vahet, kus ta täpselt mängib,» kiitis Teppan sangariks kerkinud Vennot.

Mis oli murdepunkt? «Meie enda kindlam tegutsemine. Ilmselgelt serviga peksime nad ära, iga geim keegi tõmbas võimsa seeria sisse. Me olime võimuga nendest lõpuks üle. See oli näha, et neil said lahendused lõpuks otsa,» vastas pallur. 

Teppan kiitis ka Venno serviseeriat neljandas geimis, kus ründejõud kaheksa servi järjest paugutas. «Mina sain sellel ajal puhata ja seda oli vägev vaadata!»

Diagonaalründaja ei salanud: pärast kaotust Lätile olid pinged meeskonnas õhus. «Millal viimati EMil võitsime? Ise ka ei mäleta! Eriti arvestades, mis toimus esimese mänguga – ühel positsioonil kolm meest väljas –, sellist asja pole keegi näinud,» arutles Teppan.

«Selles mõttes oli hästi s**t olla kaks päeva hotellis. Kõige parem lahendus olnuks järgmisel päeval jälle peale minna. Aga seda võimalust meil polnud. Mingis mõttes turniir alles nüüd algab, saab hea rütmiga edasi minna. Pole hotellis passimist. Sellest on kopp ees. Nüüd saab saalis aega veeta.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles