Alliku vigastus osutus arvatust veelgi tõsisemaks

Karl Juhkami
, reporter
Copy
Koondisekaaslased ja arstid Karli Allikut väljakult ära tassimas.
Koondisekaaslased ja arstid Karli Allikut väljakult ära tassimas. Foto: Sander Ilvest

Võrkpalli EMi avamängus tõsiselt põlvele liiga teinud Eesti rahvusmeeskonna nurgaründaja Karli Alliku vigastus osutus esialgsest tõsisemaks, mistõttu peab ta ilmselt eesootava klubihooaja vahele jätma.

Esialgu tuvastati Allikul põlvekedra dislokatsioon, mille eeldatav taastumisaeg jäänuks kolme kuu kanti. Lähemal vaatlusel selgus aga, et lisaks on purunenud ristatisidemed, mis tähendab, et nurgamees jääb palliplatsilt eemale vähemalt pooleks aastaks.

Alliku jaoks tuli vigastus äärmiselt halval hetkel, kuna mullu maakeeli kommiraha eest Saksamaa kõrgliigasse Königs Wusterhauseni Netzhoppersisse siirdunud mängumees teenis tänavuseks aastaks korraliku lepingu Saksamaal medalite pärast võitleva Frankfurdi United Volleyga.

Vaatamata vigastusele on Allik jätkuvalt koondise juures ning toetab omasid tribüünidelt. Kuidas tema edasine taastusprotsess välja näeb, pole veel selge. «Oleme Saksa klubiga ühenduses ja otsime lahendust, mis oleks Karlile kõige parem. Praegu on veel lahtine, kas vajalik operatsioon tehakse Eestis või Saksamaal ning kas ta läheb taastuma klubi juurde või teeb seda Eestis,» sõnas alaliidu president Hanno Pevkur.

Video Karli Alliku vigastusest EMi avamängus Lätiga:

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles