Red Bull Flicki Eesti võitja pääseb rahvusvahelisele kvalifikatsiooniturniirile

Andri Allas
, e-spordi suunajuht
Copy
Foto: Red Bull Content Pool

Novembris toimub Helsingis Red Bull Flicki suur finaalturniir, mille auhinnafond on 50 000 eurot. Ka Eesti Flicki võitjal on sinna võimalik pääseda, kuid enne tuleb edukalt esineda kinnisel rahvusvahelisel kvalifikatsiooniturniiril, mis toimub 30. oktoobril.

Suletud rahvusvahelisele kvalifikatsioonile pääsevad 26 võistkonda, millest 18 on riiklike turniiride võitjad ja 8 rahvusvaheliste turniiride parimad. Eestile lisaks mängivad kvalifikatsioonis Šveitsi, Kreeka, Hollandi, Rumeenia, Belgia, Saksamaa, Ühendkuningriigi, Moldova, Kosovo, Ukraina, Prantsusmaa, Venemaa, Kasahstani, Portugali, Horvaatia, Poola ja Türgi riiklike turniiride võitjad.

Kinnisel kvalifikatsioonil jaotatakse võistkonnad nelja gruppi, kus mängitakse ühest parim formaadis round robin süsteemiga. Iga grupi kaks parimat võistkonda tagavadki oma koha Helsingis toimuval suurel finaalil.

Vaata, kuidas harjutavad Red Bull Flickiks Levadia e-sportlased:

Red Bull Flicki Eesti kvalifikatsioonid toimuvad 11. ja 12. septembril, mõlemal päeval algusega kell 16:00 ning neile saab enda võistkonda ka veel kirja panna. Eesti finaal toimub 25. septembril MängudeÖÖl.

Valitud mänge kantakse üle nii Postimees TV kui ka Twitch.tv vahendusel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles