FOTOD JA VIDEO ⟩ Enneolematud kaadrid: Kreeka rallifänn tegi WRC-auto küljes lõbusõitu (1)

Postimees Sport
Copy
Kreeka rallifänn ja Pierre-Louis Loubet.
Kreeka rallifänn ja Pierre-Louis Loubet. Foto: Kuvatõmmis/Twitter

Pika pausi järel MM-kalendrisse kuuluv Kreeka ralli on juba esimesel tõsisel võistluspäeval pakkunud hämmastavaid olukordi. Kui mõned tunnid tagasi kirjutasime fännidest, kes panevad oma elu ohtu võistlus vaadates, siis kuuendal kiiruskatsel läks asi veelgi pöörasemaks. 

Kõik algas sellest, kui tehniliste probleemide küüsi jäänud Pierre-Louis Loubet vahetult enne finišit Hyundai WRC-masina raja äärde üritas parkida. Prantslane ei pannud aga tähele, et suunas auto otse kraavi. 

Agarad rallifännid tõttasid kiiresti rajale, et kannatanut aidata. Paarikümnepealine seltskond hakkas autot raputama, mitte otseselt välja lükkama. Pärast mitmeminutilist pusimist oli Loubet masin aga taas teel, ent liikus pealtvaatajate kondijõul tõugates. 

Aga see polnud veel kõik. Kui Hyundai mootor käivitus ja taas liikuma hakkas, jäi üks fänn ukse külge rippudes Loubet'ga mõneks ajaks kaasa sõitma. Õnneks möödus kõik kokkuvõttes õnnnelikult ja keegi viga ei saanud.

Pärast Loubet'd oli stardis veel kaks WRC-meest, Thierry Neuville ja Jourdan Serderidis. Mõlemale lehvitati punast lippu ehk neile määratakse nominaalaeg. 

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles