Ronaldo pärast väravatesadu tagasitulekumatšis: ma kuulun Manchesteri!

Postimees Sport
Copy
Cristiano Ronaldo.
Cristiano Ronaldo. Foto: PETER POWELL/EPA/Scanpix

Cristiano Ronaldo lõi laupäevases Inglismaa kõrgliiga kohtumises Manchester Unitedi eest kaks väravat. Tegemist oli portugallase tagasitulekmänguga Manchesteris ning pärast kohtumist kinnitas ta, et just United ongi tema jaoks kõige õigem klubi.

36-aastane Portugali koondise kapten tunnistas, et kuigi see ei paistnud ehk välja, siis tegelikult pabistas enne matši kõvasti. «Kui mäng algas, siis olin väga närvis. Rahvas laulis minu nime, kogu publik oli uskumatu,» rääkis Ronaldo pärast mängu staadionil antud intervjuus, mille taustal skandeeriti lakkamatult tema nime.

«Annan kõik, et panna Manchesteri fännid enda üle uhkust tundma. Jalgpall on Inglismaal teistsugune. Olin mänginud igal pool, aga tõele au andes on Inglismaal kõige erilisem,» avaldas Ronaldo, et noorena Manchesteri mängima siirdumine on talle jätnud kustumatu jälje.

«Ma kuulun Manchesteri! Tulin siia 18-aastasena ning mind võeti uskumatult hästi vastu. Sellepärast ma siia tagasi tulingi. Olen nii uhke, et saan jälle siin mängida,» ei varjanud Ronaldo oma tundeid.

Ronaldo on nüüd Manchesteri eest väljakule jooksnud 293 kohtumises ja löönud 120 väravat. Viimati esindas ta Unitedit 2009. aastal Meistrite liiga finaalis. Teisipäeval saabki ta ManU eest platsile joosta Meistrite liigas, kui Šveitsis kohtutakse Berni Young Boysiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles