Jari-Matti Latvala: me ei osanud arvata, et võime Kreekas võita

Siim Kaasik
, reporter
Copy
Jari-Matti Latvala.
Jari-Matti Latvala. Foto: Sander Ilvest

Toyota rallimeeskonna jaoks kujunes Kreeka MM-ralli igati edukaks, sest meeskondlikus arvestuses kasvatati edumaa Hyundai ees 57-punktiliseks.

Toyota rallimeeskonna pealiku Jari-Matti Latvala sõnul tuli Kalle Rovanperä võit talle üllatusena. «Me ei osanud arvata, et võime siin võita. Mõtlesime poodiumile, aga mitte võidule. Aga siis tuli üks lendav soomlane. Mõnus on näha, kui rahulik ta on. Ta selle aastaga teinud viieaastase arenguhüppe,» sõnas Latvala WRC All Live’is.

Latvalal jätkus kiidusõnu ka kolmanda koha teeninud Sebastien Ogier’le, kes võib end Kreeka ralli järel tunda suhteliselt mugavalt. Tema edu meeskonnakaaslase Elfyn Evansi ees on juba 44 punkti. «Ta tegi soliidse sõidu ja tõi punktid koju,» lausus Latvala.

Evansi jaoks kujunes Kreeka ralli keeruliseks, sest reedesel võistluspäeval oli tal probleeme käigukastiga. Kuuenda koha teeninud Evans näitas head minekut aga punktikatsel, kus jäi alla vaid Rovanperäle. «Kahjuks oli tal juba ralli alguses probleeme. Seetõttu ei tea me, kui hästi ta siin sõitnud oleks. Aga punktikatsel tegi ta imelist tööd,» ütles Latvala.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles