Jürgen Klopp: ma ei ole just õnnelik, et Ronaldo Manchester Unitedis mängib

Siim Kaasik
, reporter
Copy
Cristiano Ronaldo.
Cristiano Ronaldo. Foto: EPA/PETER POWELL/SCANPIX

Liverpooli peatreener Jürgen Klopp tunnistas, et konkurent Manchester United muutus pärast Cristiano Ronaldo palkamist tugevamaks.

Inglismaa meistrivõistlused on saanud haarava stardi, sest nelja vooru järel on Manchester Unitedil, Liverpoolil ja Chelseal võrdselt kümme punkti. Nädalavahetusel tegi oma esimese mängu uues klubis Ronaldo, kes lõi Newcastle Unitedile 4:1 lõppenud kohtumisel kaks väravat. 

«Kas ma olen õnnelik, et ta Unitediga liitus? Ei, seda küll öelda ei saa. Kas ta on hea mängija? Kahjuks on. Minu jaoks oli see üleminek üllatav. Mitte sellepärast, et ta Unitedisse tagasi tuli, vaid sellepärast, et ta Juventusest lahkus. Ma ei osanud arvata, et see juhtub,» lausus Klopp, kelle hoolealused alistasid eile 3:0 Leeds Unitedi.

Enne Manchester Unitediga liitumist seostati Ronaldot Manchester Cityga. «Mõtlesin, et Manchester Unitedi jaoks oleks see küll lõbus. Siis võttis muidugi United asja enda kätesse ja sõlmis temaga lepingu. Elame vabas maailmas. Nad võisid seda teha,» ütles sakslane.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles