BLOGI JA GALERII ⟩ Kalev/Cramo alustas kodust eurosarja turniiri veenva võiduga (2)

Jarmo Jagomägi
, Reporter
Copy

Eesti korvpalli esiklubi Kalev/Cramo alustas kodust Meistrite liiga eelturniiri mulluse Portugali meistri Lissaboni Sportingu vastu kindla 85:69 võiduga. Kohtumise käigu leiab allolevast blogist. Põhiturniirile jõudmiseks tuleb alistada veel kaks vastast.

Enne mängu

Kalev/Cramo osaleb mitmeaastase pausi järel FIBA egiidi tugevaimas, ent kogu Euroopas ilmselt tasemelt kolmandas (Euroliiga ja EuroCupi järel) eurosarjas. Kuna otse põhiturniirile meil pääseda ei õnnestunud, tuleb läbida ränkraske kadalipp. 

Kui Eesti valitseval meistril õnnestub täna Sporting alistada, tuleb ülehomme mõõgad ristata Montenegro suurklubi Bari Mornariga. Ent sellest veel ei piisaks põhiturniirile jõudmiseks. Reedel tuleks ilmselt jagu saada ka sakslaste Bambergi Brosest. Viimase miniturniiri poolfinaali vastane selgub paarist Utena Juventus vs Kapfenbergi Bulls.

Kalev/Cramo olukord ei paista turniiri eel eriti lootustandev. Eelmisel nädalal kaotati kontrollturniiril Leedus nii Vilniuse Rytasele, Norrköpingi Dolphinsile kui ka Panevežyse Lietkabelisele. Enim probleeme leidub eesliinis. 

Abitreener Indrek Reinbok on Sportingut kirjeldanud kui atleetlikku võistkonda, kellele meeldib joosta ja visata. Kalev/Cramo poolelt peaks tänases mängus eemale jääma vaid vigastusest taastuv Marcis Vitols. 

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles