Mängud algavad täna! Levadia e-Lõvid kutsuti olulisele rahvusvahelisele e-spordi turniirile

Andri Allas
, e-spordi suunajuht
Copy
Foto: e-sport Media Group

«Malta Vibes Knockout Series 2» on teist korda toimuv e-spordi turniir, millest võtavad osa kutsutud e-spordi võistkonnad, kes on korraldajatele üle maailma silma jäänud. Turniiri auhinnafond on 50 000 dollarit ning formaadiks Single Elimination kolmest parim ehk kaotaja kukub turniirist kohe välja.

Turniir on jaotatud kaheks osaks, millest esimeses osalevad 32 võistkonda. Sealt kaheksa parimat pääsevad teise ringi, kus ootavad ees kaheksa väga tugevat võistkonda. Eelmisel aastal võitis turniiri Venemaa võistkond Entropiq, kes praegu paikneb maailma edetabelis 19. kohal.

Levadia eLionsite esimene vastane on Rootsi võistkond Young Ninjas, kes on praegu hltv.org edetabeli järgi maailmas tugevuselt 18. võistkond. Lõvide eestvedaja Lenzi jaoks on antud turniiril osalemine suurepärane võimalus saada rahvusvahelist nähtavust, mis on iga organisatsiooni põhiline eesmärk. Tegemist on kindlasti esimese sellise võimalusega Eesti e-spordi võistkonna jaoks. Levadia on praegu maailma edetabelis 171. kohal.

Võistkondade Levadia eLions ja Young Ninjas vaheline mäng algab täna kell 14:00 ning sellele saab kaasa elada Levadia twitch.tv kanalil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles