Jari-Matti Latvala teeb oktoobris tähtsa otsuse

Siim Kaasik
, reporter
Copy
Jari-Matti Latvala.
Jari-Matti Latvala. Foto: Dppi/Gregory Lenormand

Toyota rallimeeskonna pealik Jari-Matti Latvala peab hooaja lõpus jõudma selgusele, kes hakkab järgmisel aastal jagama autot Sebastien Ogier'ga. 

Oktoobris peetavale Soome rallile tuleb Toyota välja viie autoga. Lisaks Ogier’le, Elfyn Evansile, Kalle Rovanperäle ja Takamoto Katsutale näeme Toyota WRC-auto roolis Esapekka Lappit.

Just temal on praegu kõige tugevamad trumbid jagamaks tuleval hooajal autot Ogier’ga, kellele jääb tänavune aasta viimaseks täispikaks hooajaks. Kindlasti sõidab Ogier’ tuleval hooajal Monte Carlo etapil, kuid tema edasine kalender on lahtine. 

«Ta on öelnud, et tahab sõita neli või viis rallit. Oleme seda arutanud, kuid midagi pole veel otsustatud,» vahendab Rallit.fi Latvala sõnu.

Oktoobris sõidetavaks Soome MM-etapiks oli Lappi Toyota viiendasse autosse loomulik valik. «See on ainukene etapp, kus saame viienda auto välja panna. Temal on ka kõige tugevam positsioon järgmist aastat silmas pidades, kuid on ka teisi sõitjaid,» sõnas Latvala.

Kellele see koht aga läheb, selgub ilmselt oktoobris. «Soome ja Kataloona etapid toimuvad oktoobris. Sel ajal peame tegema ka otsuse. Loodetavasti teeb Esapekka Soomes hea esituse, see muudaks otsustamise lihtsamaks,» lisas Latvala.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles