Itaalia portaal: Ferrari vormelitiimis lahvatas tüli

Christopher Krutto
Copy
Ferrari piloot Charles Leclerc (vasakul) ja tiimipeali Mattia Binotto omavahel rääkimas.
Ferrari piloot Charles Leclerc (vasakul) ja tiimipeali Mattia Binotto omavahel rääkimas. Foto: Dppi/Xavi Bonilla/Scanpix

Itaalia portaali F1 Sport andmetel lahvatas Ferrari vormelitiimis tüli meeskonnapealiku Mattia Binotto ja sõitja Charles Leclerci vahel.

Kolmandat hooaega Ferraris sõitev Leclerc andis Itaalia GP vabatreeningul ühel hetkel tiimile teada, et soovib rajalt kiirelt lahkuda. «Kutid, ma pean tulema boksi. Ma ei saa seda siin seletada,» sõnas Monacost pärit sõitja meeskonnale raadio vahendusel.

Algselt spekuleeriti, et Ferrari pilooti vaevas tervisemure, sest teda nähti hiljem ka meditsiinitelki külastamas, kuid ühtegi probleemi tema juures ei tuvastatud. Ferrari ametliku teate järgi ei tundnud Leclerc ennast hästi.

Nüüd aga väidab F1 Sport, et tema ringrajalt lahkumise põhjused peituvad palju sügavamal. Väidetavalt jättis ta vabatreeningu pooleli, sest läks varem teravalt tülli Binottoga. Seetõttu põhjustasid vaimne surve ja viha tal peavalu, mis sundis pausi tegema.

Portaali sõnul pidi olukorda sekkuma isegi Leclerci mänedžer Nicholas Todt. Tüli põhjuseks oli fakt, et tiim soovis tulevikus rohkem keskenduda Carlos Sainzile, sest ta andvat auto juhitavuse kohta paremat tagasisidet. 

Üksti pool portaali väidet seni kommenteerinud ei ole.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles