Postimees näitab taas otsepilti kõikidest Maik-Kalev Kotsari mängudest Saksamaal

Henry Lääne
, sporditoimetuse juht
Copy
Maik-Kalev Kotsar.
Maik-Kalev Kotsar. Foto: Www.imago-images.de/Scanpix

Postimehel on rõõm teatada, et eelmise korvpallihooaja lõpus alanud koostöö Saksamaa meistrivõistlustega jätkub ka järgmisel nädalal algaval hooajal – Postimehe vahendusel on võimalik otsepildis jälgida kõiki Eesti koondise ühe liidri Maik-Kalev Kotsari koduklubi Hamburg Towersi mänge.

Kohtumisi tuleb 34–49, kui koroonaviirus mängukalendrit ei sega, ent selleks peavad kõik play-off seeriad venima viiemänguliseks ja Hamburg jõudma finaali.

Kõik ülekanded on eestikeelse kommentaariga ning kahel korral näeme, kuidas Kotsar ja Hamburg lähevad vastamisi teise eestlase koduklubiga, sest koondise ääremängija Janari Jõesaar kuulub ju medi bayreuthi ridadesse.

Hamburgi kohtumisi näevad vaid Postimehe digitellijad ning need, kel pole võimalik mänge otseülekandes jälgida, saab neid järele vaadata. Postimehe digitellimuse saab vormistada SIIN.

Saksamaa korvpallihooaeg algab järgmisel nädalal. Hamburg peab oma esimese mängu laupäeval, kui kell 21.30 algavas lahingus minnakse võõrsil vastamisi eelmise põhihooaja võitja Ludwigsburgiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles