AMETLIK ⟩ Karl Jakob Hein sõlmis Arsenaliga uue lepingu

Toimetas Karl Juhkami
Copy
Karl Jakob Hein.
Karl Jakob Hein. Foto: REBECCA NADEN

Inglismaa suurklubi Londoni Arsenal andis kodulehel teada, et on sõlminud uue lepingu Eesti jalgpallikoondise väravavahi Karl Jakob Heinaga.

Uudises on välja toodud, et klubi sõlmis 19-aastase puurivahiga pikaajalise lepingu, kuid kontrahti täpset pikkust pole välja toodud. 2018. aastal Arsenali siirdunud puuriluku senine leping klubiga saanuks ümber järgmisel suvel. 

«See tähendab mulle palju, kui pikendan lepingut selle suure ja traditsioonidega klubiga. Olen väga õnnelik,» lausus Hein klubi pressiteenistusele.

«See on olnud pikk protsess [Arsenalis]. Oma esimesel aastal oli mul pikk randmevigastus, see oli väga raske aeg, aga usun, et tulin sellega toime. Järgmine hooaeg oli juba hea: U23 meeskonnas läks hästi ja astusin samm-sammult edasi, olles seotud ka Eesti koondise ja Arsenali esindusmeeskonnaga,» jätkas Hein. 

«Minu ambitsiooniks on saada viimaks Arsenalis mänguaega. Treenin kõvasti, jätkan arenemist ja loodetavasti saan oma võimaluse. Samm-sammult tunnen ennast iga päevaga mugavamalt, hooajaeelne ettevalmistus oli hea ja ootan seda hooaega,» lausus tänavu suvel sõprusmängudes ka esindustiimi väravat kaitsnud Hein.

Üheski ametlikus kohtumises eestlane veel Arsenali postide vahel seisnud pole, küll on ta kuulunud klubi varumeestepingile kuues Euroopa liiga ning ühes Premier League'i kohtumises.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles