Hyundai korduvad probleemid valmistavad Adamole peavalu

Christopher Krutto
Copy
Andrea Adamo.
Andrea Adamo. Foto: Romain Thuillier/Hyundai Motorsport / Romain Thuillier

Hyundai tiimipealik Andrea Adamo tunnistas, et tiimi on vaevanud tänavu korduvad probleemid, mille tõttu pole nad Toyotale vastu saanud.

Kreekas oli probleemidevaba ralli Hyundai meestest vaid Dani Sordol, kes lõpuks jäi neljandaks. Pikalt esikoha eest võidelnud Ott Tänak jäi lõpuks teiseks, kuid möönis viimase katse järel, et tal vedas finišisse jõudmisega.

Kõige vaevalisem oli võistlus Thierry Neuville'i jaoks, kellel oli avapäeval probleeme roolivõimuga ja seetõttu möödus enamik võistlust tema jaoks tulemuse päästmisega.

«Ma ei saa ümber lükata, et tegu oli frustreeriva nädalavahetusega. Kahjuks on meil aeg-ajalt esinenud samade probleemide kordumist, mis teeb mulle tuska. Ma pean tunnistama, et kõik kolm ekipaaži tegid hämmastavat tööd,» sõnas Adamo Autosportile antud intervjuus.

Adamo tunnistas, et Kreekas oli Toyota neist tugevam ja tunnistas, et Lõuna-Korea autotootja rallitiim ootas täiesti teisi tingimusi. «Kui sa ei võida, siis tuleb analüüsida, mida saab paremaks teha. Ma arvan, et võib-olla me valmistusime ralliks sellistel tingimustel, nagu ootasime, aga reaalsus oli täiesti teine. Aeglastes ja libedates oludes on meil autoga alati raskusi ja see ralli ei olnud erand,» tunnistas itaallane.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles