Geniaalne Beglarišvili näitas taas klassi, Levadia imeline võiduseeria sai 11. peatüki

Copy
Zakaria Beglarišvili on Levadia rünnakute dirigent.
Zakaria Beglarišvili on Levadia rünnakute dirigent. Foto: Eero Vabamägi

Eesti jalgpalli meistriliigas alistas tabeliliider Tallinna FCI Levadia 3:0 Narva Transi. Nad on nüüd võitnud 11 liigakohtumist järjest.

Levadia muukis idavirulaste väravaluku lahti 46. minutil, kui täpne oli Bogdan Vaštšuk. 50. minutil duubeldas eduseisu Brent Lepistu ja 85. minutil pani kirsi tordile Hannes Anier.

Sealjuures tasub ära märkida, et Levadia särgis andis kolm väravasöötu Zakaria Beglarišvili. Eesti kodakondsusega grusiinil on sel hooajal kirjas tervelt 17 väravat ja 15 resultatiivset passi ning ta on mõlema pingerea liider.

FC Kuressaare alistas päeva teises lahingus tervelt 6:0 Pärnu Vapruse. 49. minutil tegi saarlaste otsa lahti nende elav legend Sander Laht ning veerand tundi hiljem sai väravat tähistada Kuressaare parim väravakütt Mattias Männilaan, kelle jaoks oli tegemist hooaja üheksanda liigatabamusega.

Kui Märten Pajunurm lõi 72. minutil 3:0, oli selge, et mäng on tehtud. Kohtumise lõpp läks Vapruse jaoks aga eriti piinlikuks, sest viimase kaheksa ja poole minutiga löödi neile kolm väravat: Markus Allast realiseeris peaga Mairo Miili hea söödu, Laht lõi oma 99. tabamuse Kuressaare särgis ja vahetusest sekkunud Otto-Robert Lipp vormistas lõppskoori.

Tänases esimeses mängus alistas Tallinna Legion 3:1 Viljandi Tuleviku. Mulgid läksid mängu küll Kaimar Saagi 11. minuti väravast juhtima, kuid juba kümme minutit hiljem lõi Nikita Ivanov viigivärava. Saagil oli suurepärane võimalus Viljandi eduseis taastada, kuid ründaja eksis penaltiga ning avapoolaeg lõppes 1:1.

Legioni kangelaseks tõusis 18-aastane Aleksandr Šapovalov, kes lõi värava nii 53. kui ka 58. minutil. Meistriliigas on noormees tänavu skoorinud 23 mänguga kümme väravat.

Viljandi lõpetas mängu kümnekesi, sest 80. minutil teenis teise kollase kaardi Arc-En-Ciel Mintongo Mpal.

Tabeliseis:

Standings provided by SofaScore LiveScore
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles