Kontaveit: väljakukate on naljakas ja soodustab tõrjumist (1)

Ville Arike
, reporter
Copy
Anett Kontaveit jäi suures plaanis enda mänguga rahule.
Anett Kontaveit jäi suures plaanis enda mänguga rahule. Foto: MATTHEW STOCKMAN/Getty Images/AFP/Scanpix

Ostrava tenniseturniiri võidukalt alustanud Anett Kontaveit ütles, et tundis end väljakul normaalselt ega oodanudki kerget võitu. Ta alistas rumeenlanna Sorana Cirstea 6:4, 6:4. 

«Täitsa okei mäng oli. Siin on niisugune naljakas väljakukate, pall jääb pärast põrget nagu seisma ja see soodustab kõvasti tõrjumist. Minu serv ei tulnud välja nii hästi, kui soovinuksin, aga ta tõrjus väga hästi, pani mind servimisel oma tõrjetega pinge alla. Samas minu tõrjed tulid samuti hästi välja,» võttis Kontaveit mängu kokku.

Kokku mängitud kahekümnest geimist suudeti oma servil võita ainult pooled. Kontaveit võitis kuus Cirstea pallingugeimi ja kaotas neli enda oma. Mäng käis üles-alla, üks mängija võis oma servigeimi nulliga kaotada, järgmise aga nulliga võita.

«Soranaga peetavad mängud tihti kujunevadki niisugusteks – vahepeal mängib ta väga hästi, vahepeal eksib rohkem. Ka varasemad tema vastu peetud mängud on olnud sarnased, setid kulgenud tasavägiselt. Ta mängib alati agressiivselt, püüab enamikku palle lüüa kõvasti ja julgelt. Ma ei oodanud kerget võitu, aga 6:4, 6:4 võit pole ka liiga raskelt tulnud,» kommenteeris Kontaveit.

Teises ringis astub vastu 23-aastane Hispaania tõusev täht Paula Badosa. Kellega on tegemist? «Ta on viimasel ajal hästi mänginud, saanud palju häid võite ja tõusnud edetabelis kõvasti (27-ndaks – toim). See on järgmine väljakutse, homme on aega trenni teha ja selleks mänguks valmistuda,» ütles Kontaveit.

Teisipäeval peetakse endiselt avaringi mänge, teise ringi juurde jõutakse kolmapäeval.

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles