Lionel Messi jääb põlvetrauma tõttu vigastuspausile

Postimees Sport
Copy
Lionel Messi.
Lionel Messi. Foto: Julien Mattia/Le Pictorium Agency via ZUMA Press/Scanpix

Alanud hooajal Prantsusmaa kõrgliigas palliva Pariisi Saint-Germainiga liitunud Lionel Messi peab juba jääma vigastuspausile. Argentiinlasest tähtmängija tegi eelmises liigamängus Lyoniga viga oma vasakule põlvele. Esialgse info kohaselt tuleb Messil vahele jätta vähemalt üks kohtumine, kuid mängupaus võib venida pikemaks.

Pühapäeval toimunud kohtumises Lyoni üle 2:1 võidu saanud PSG pidi mängu viimasel veerandtunnil hakkama saama Messita. 34-aastane ründaja käis matši magnetresonantstomograafia (MRT) uuringul ning Messi vasakus põlves avastati põrutus. Järgmise arstivisiidi teeb mängija 48 tunni pärast.

5. augustil PSG-ga liitunud Messi sisse elamine on olnud kõike muud kui rahulik. Endisele Barcelona ründetuusale on pandud suured ootused, kuid seni pole mees veel Pariisi klubi eest löönud ühtegi väravat.

Kui Messi liitumine PSG-ga teatavaks tehti, siis arvasid klubi fännid, et viimane pusletükk on paigas ja alanud hooajal võidetakse esmakordselt Meistrite liiga. Enne Argentina tähtmängijat olid juba Pariisis Kylian Mbappe ja Neymar. Need kolm meest moodustavad paberil maailma kõige parema ründekolmiku.

Pärast eelmise nädala hädist 1:1 viiki Meistrite liiga alagrupiturniiri avamängus Club Bruggega ütles endine Inglismaal koondise ründaja Michael Owen, et kuigi teoorias on Prantsusmaa meistri ründeliin tugev, siis reaalsuses ollakse võrreldes eelmiste aastatega nõrgemad. «Nemad kolm (Messi, Mbappe ja Neymar – toim.) koos muudavad PSG nõrgemaks. Ma ei saa aru, miks nad on Meistrite liiga üks favoriite. Ma arvan, et Inglismaa meeskonnad on neist kaugelt üle,» ei varjanud inglane oma meelestatust.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles