FOTO ⟩ Karjäärivahetus? Maailma seksikamaks naissportlaseks kuulutatud sakslanna osaleb kuulsal sõul

Postimees Sport
Copy
Alica Schmidt.
Alica Schmidt. Foto: alicasmd/ig

2017. aastal kuulutas portaal Busted Coverage maailma kõige seksikamaks naissportlaseks kergejõustiklanna Alica Schmidt, kes osaleb kuulsal Milano moesõul Hugo Bossi modellina.

Schmidt teatas tänavu augusti lõpus, et paneb sportlaskarjääri pausile, et akusid laadida. «Ma ei hakka valetama, ma ei ole selle aasta võistlustega rahul. Olen päevast päeva näinud rohkem vaeva kui kunagi varem, ületanud igal treeningul oma piire ja teinud palju ohverdusi,» ütles Schmidt oma Instagrami lehel.

Schmidt pääses Saksamaa koondisega ka Tokyo olümpiale, kuid oli teatejooksudes varusportlane ega pääsenudki starti. «Koroonaviirusega nakatumise ja spordivigastuse tõttu ei olnud see kerge aasta, kuid sellest hoolimata tean, milleks ma olen tulevikus võimeline,» lisas ta.

«Nüüd võtan pausi ja ootan rõõmuga, et saaksin tagasi tulla, olles värske ja valmis uuesti kõvasti trenni tegema,» teatas 22-aastane naine.

Kui täiskasvanute hulgas pole Schmidt kergejõustikurajal erilist edu nautinud, siis noorteklassides küll. Ta tuli 2017. aasta U20 EMil Saksamaaga 4x400 m teatejooksus hõbemedalile. 2019. aastal võitis ta U23 EMil samal alal pronksmedali.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles