Noored poksijad näitasid tänase finaalpäeva eel klassi

Copy
Foto: Aleksandr Abrosimov

Päeval, mil ukrainlane Oleksandr Ussõk näitas maailmale tõelist poksiklassi, alistades valitseva raskekaalu maailmameistri Anthony Joshua, näitasid oma klassi ka noored Eesti poksijad.

Narvas jätkusid kuni 15- ning kuni 17-aastaste noorte poksi meistrivõistlused. 27 matšis selgitati välja need, kes täna kell 13 algavates finaalmatšides kuldmedalit jahtima asuvad ning ringi astuvad.

Kuni 15-aastaste seas suutsid võidud enne lõpukella noppida tervelt kuus poksikasvandikku. Eriti uhket finaali on oodata täna kaalukategoorias kuni 57-kilogrammi, kus vastamisi astuvad Dmitri Safronov ning Vjatšeslav Bodõlev. Mõlemad Narva PSK poksiklubi kasvandikud võitsid poolfinaalid ülikindlalt, alistades vastased vastavalt esimeses ja teises raundis.

Enne lõpukella olid edukad ka Matvei Krasohhin (kuni 52 kg, Energia), Jaroslav Khohlov (kuni 69kg, Kreenholmi PSK), Robin Tudeberg (kuni 63kg, Kontakt) ning Stepan Anajev (kuni 66kg, Järve Boxing). Saab näha, kas kindlad võidud toovad edu ka tänastesse kullamatšidesse.

Vanuseklassis kuni 17 näitasid poolfinaalides kindlat ülekaalu tervelt 13 poksijat, mis annab kindlust, et säravaima medali peale hakatakse maha pidama ülimalt tasavägiseid lahinguid.

Raskekaalus ehk kaalukategoorias 80 ja enam kilogramme alistas Dünamo poksiklubi kasvandik Martin Lambinen Aleksandr Gorbunovi (Järve Boxing) teises raundis. Finaalis kohtub Lambinen Georgi Gordiniga (Energia).

Tulist finaali saab näha ka kaalukategoorias kuni 70 kilogrammi, sest ka sinna jõudnud Dmitri Grintsenko (PSK) ning Kirill Prudnikov (OMK) olid oma vastastest poolfinaalis üle juba avaraundis. Niisamuti juhtus ka kaalukategoorias kuni 57 kilogrammi, kus kindlad võidud teenisid Roman Budikov (Järve Boxing) ning Igor Makarov (OMK).

Finaalpäev algab Narva spordihoones täna kell 13.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles