Latvala pole Toyotaga uut lepingut veel allkirjastanud

Postimees Sport
Copy
Jari-Matti Latvala (vasakul) ja Sebastien Ogier.
Jari-Matti Latvala (vasakul) ja Sebastien Ogier. Foto: McKlein/Toyota Gazoo Racing

Alates sellest hooajast Toyota rallitiimi juhtimise üle võtnud Jari-Matti Latvala on oma tööga rahul, kuid ütles, et järgmiseks aastaks pole ta Jaapani rallitiimiga veel lepingut sõlminud.

Toyota on sel hooajal lähedal kahe MM-tiitli võitmisele. Sebastien Ogier juhib sõitjate arvestust kindlalt ja meeskond on esikohal tootjate arvestuses. Samas pole tiim Latvalaga lepingut veel uueks hooajaks sõlminud. «Meil on toimunud läbirääkimised, kuid uut lepingut pole veel allkirjastatud,» ütles Latvala Soome ralliportaalile rallit.fi.

Kuni Latvala ametisse astumiseni juhtis Toyota rallitiimi alates 2016. aastast neljakordne maailmameister Tommi Mäkinen. Eelmisel sügisel otsustas Jaapani peakontor, et soovib muutust ja palkas Latvala.

Peaaegu aasta ametis olnud Latvala on seni jäänud oma tööga rahule. «See on minu jaoks olnud ideaalne olukord. Kui vastutaksin ka rahalise ja tehnilise poole eest, siis peaksid koguaeg olema Jyväskyläs. Praegu käin aga kontoris üks või kaks päeva nädalas. Selline lahendus töötab,» lisas Latvala oma tegemiste kohta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles