Maradona käis välja Capello lahkumise tegeliku põhjuse

, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Diego Maradona
Diego Maradona Foto: AP/Scanpix

Endine  tippjalgpallur ja Argentina koondise peatreener Diego Maradona teatas, et teab tegelikku põhust, miks Fabio Capello Inglismaa jalgpallikoondise peatreeneri kohalt lahti sai.

Maradona sõnul tekitati konflikt John Terry ümber  kunstlikult, et tekiks põhjus Capello erru saata, kirjutab The Daily Telegraph.

Argentiinlane on veendunud, et  Inglismaa jalgpalliliidu FA juhtkond oli rahulolematu koondise mängu ja tulemustega, ning otsis juba ammu võimalust itaalllasest peatreener lahti lasta. «Terry juhtum käidi välja kõige sobivamal ajal,» sõnas Maradona.

Capello positsioon peatreenerina lõi kõikuma, kui ta kritiseeris Itaalia meedias Inglismaa jalgpallliidu otsust võtta rassismiskandaali sattunud John Terry’lt kaptenipael.

«FAs võidakse rääkida ükskõik mida, aga mind nad ei lollita,» oli Maradona kategooriline, «Ma tean täpselt, miks vallandati Fabio Capello ja see ei ole kuidagi seotud Terry juhtumiga.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles