Eesti parim hokimees Robert Rooba on mänginud esimese kuu maailma tugevuselt teises hokiliigas KHL, tema silm särab, meeskonnal läheb viimastel nädalatel hästi ning ka eestlastel on võimalik hõlpsalt mõnd tema mängu vaatama minna. Kolmapäeval mängisid Rooba ja Tšerepovetsi Severstal Riias, täna saavad fännid minna Helsingisse mängule kohalike Jokeritega.

«Minu suurim eesmärk on arendada jäähokit kui spordiala Eestis sellega, mida teen, tuua Eesti hokile rohkem tähelepanu. Täna oli siin hallis Eestist tulnud inimesi, nägin nii Eesti koondise kui ka minu Jyväskylä-perioodi särke. See on väga tore,» ütles Rooba kolmapäeva õhtul Riias pärast kohaliku Dinamo üle saadud 2:0 võitu Eesti ajakirjanikele.

«Loodan, et inimesi, kes lähiajal hokipisikuga nakatuvad, on üha rohkem. Tean, et ka reedel Helsingisse on tulemas palju inimesi. Sealhulgas endisi meeskonnakaaslasi – koos on palju üle elatud ja nendegi jaoks on tore, kui keegi astub oma karjääris sammu edasi. Detsembris tuleb meil veel üks mäng Riias. See on ainult suurepärane, et suur hoki on Eestile väga lähedal,» lisas 28-aastane mängumees.

Kommentaarid
Copy