Paide lustis koduväljakul Narva vastu, Kalju loovutas taas punkte

Karl-Joosep Küngas
Copy
Henri Anier.
Henri Anier. Foto: Sille Annuk

Eesti jalgpalli Premium liigas peetakse sel nädalavahetusel 26. vooru kohtumised. Laupäevases lahingus läksid vastamisi Paide Linnameeskond ning neile külla sõitnud Narva Trans. Kohtumine lõppes kodumeeskonna 4:0 võiduga.

Tänasele kohtumisele läksid Paide ja Narva vastu täiesti erinevates seisudes. Paide on liigatabelis kindlalt kolmandal kohal püsimas ning neil kindlustatud ka hooaja jätkumine esikuuikus. Narva seevastu vajab punkte, et enda kuuendat kohta säilitada.

Paide ei andnud aga külalistele Narvast mingit võimalust. Juba avapoolajal sai kaks tabamust endale kirja jätkuvalt heas vormis olev Henri Anier. Ka teine poolaeg Narvale hõlpu ei andnud, sest vastuseta lõid Paide mängumehed veel kaks väravat.

Protokolli märgiti väravaautoriteks nii Paide kapten Andre Frolov kui ka keskkaitsja Kristjan Pelt.

Pärast 26. vooru hoiab Paide endiselt kinni kolmandast kohast. Neil on kirjas 52 silma, millega edestatakse neljandal kohal olevat Nõmme Kaljut 13 punktiga. Esikohta hoiab FCI Levadia, kellel 24 kohtumisega kirjas 64 silma.

Narva püsib samuti jätkuvalt kuuendal kohal, olles kogunud 29 punkti. Neist jääb aga viie silma kaugusele Kuressaare, kellel kaks mängu vähem peetud.

Tänases teises kohtumises läksid vastamisi tabelis vastavalt neljandat ja viiendat kohta hoidvad Nõmme Kalju ja Tallinna Legion. Võõrsil mänginud Legion haaras avapoolajal 2:0 edu, kuid kohtumise lõpuks särasid tablool 2:2 viiginumbrid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles