Mbappé tunnistas avalikult, et soovis PSG-st lahkuda

Siim Kaasik
, reporter
Copy
Kylian Mbappé.
Kylian Mbappé. Foto: REUTERS/Stephane Mahe/SCANPIX

PSG jalgpallur Kylian Mbappé ütles esimest korda avalikult välja, et soovis suvel klubi vahetada.

Alates 2018. aastast Pariisis mängiv Mbappé oli suvel väga lähedal liitumaks Madridi Realiga. ESPNi andmetel tegi Real PSG-le kolm pakkumist – 160 miljonit, 180 miljonit ja 200 miljonit eurot –, kuid PSG jaoks oli küsimus põhimõtteline ning nad otsustasid mängijat mitte müüa.

PSG spordidirektori Leonardo sõnul ükski Reali pakkumine siiski 200-miljonini ei küündinud. PSG ise maksis Mbappé eest neli aastat tagasi 180 miljonit eurot. Kuna 22-aastase ründaja leping lõppeb juba järgmisel suvel, saab Mbappé nüüd soovi korral klubi vahetada ilma üleminekutasuta.

«Palusin klubilt luba lahkuda, sest ma ei taha praegu lepingut pikendada. Tahtsin, et klubi saaks minu eest üleminekutasu, mille abil mõni kvaliteetne täiendus juurde tuua,» ütles Mbappé, kes andis PSG-le oma lahkumissoovist teada juulis.

«See klubi on mulle nelja aasta jooksul nii palju andnud. Olen siin alati õnnelik olnud ja olen ka praegu. Andsin oma lahkumissoovist varakult teada, et klubi jõuaks sellele reageerida. Tahtsin, et kõik tuleksid sellest olukorrast välja tugevamana. Samas ütlesin neile, et kui nad tahavad, et jääksin, siis ma jään,» lausus ta väljaandele RMC Sport.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles