Walesi jalgpallikoondis peab mängus Eestiga saama hakkama mitme staarita

Christopher Krutto
Copy
Ben Davies (vasakul) koos Gareth Bale'iga. Mõlemad jäävad Walesi koondise oktoobrikuistest mängudest kõrvale.
Ben Davies (vasakul) koos Gareth Bale'iga. Mõlemad jäävad Walesi koondise oktoobrikuistest mängudest kõrvale. Foto: John Sibley/Scanpix

Walesi jalgpallikoondis andis ühismeedia vahendusel teada, et eelseisvates MM-valikmängudes ei saa koondist aidata vasakkaitjsa Ben Davies ja poolkaitsja David Brooks.

Wales kohtub kõigepealt reede õhtul võõrsil Tšehhiga ja esmaspäeval Eestiga. Kui juba varasemalt oli teada, et nende suurim staar Gareth Bale jääb vigastuse tõttu mängudest kõrvale, siis nüüd peavad haiguse tõttu jääma eemale ka Tottenhamis mängiv Davies ja Inglismaa esiliigas Bournemouthi esindav Brooks.

Esmaspäeval anti teada, et koondisest peavad eemale jääma kaitsjad Rhys Norrington-Davies ja (Sheffield United) ja Tom Lockyeri (Luton Town). Nende asemel liitusid rahvusesindusega Will Vaulks (Cardiff City) ja Ben Cabango (Swansea City).

Samas on võrreldes septembrikuiste mängudega saadud ka mehi tagasi. Koondisega on nüüd liitunud Aaron Ramsey (Torino Juventus), Connor Roberts (Burnley), Neco Williams (Liverpool) ja Kieffer Moore (Cardiff City).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles