Tänak: oleks tore, kui teeksime Hispaanias kübaratriki

Siim Kaasik
, reporter
Copy
Ott Tänak.
Ott Tänak. Foto: Vincent Thuillier/Hyundai Motorsport

Hyundai sõitja Ott Tänak ütles järgmisel nädalal sõidetava Hispaania ralli eel, et on põnevil üle pika aja taas asfaldil sõitmise üle.

«Sellest on juba mõnda aega möödas, kui saime Hispaanias kolm päeva asfaldil sõita. See on kiire ralli, mida naudin väga. Need teed nõuavad puhast sõitu. Teed metsa vahel on üsna siledad, lõikamiskohti väga ei ole. Ilm on siin ühtlane, mis teeb võistluse veelgi nauditavamaks,» lausus Tänak.

Viimati sõideti Kataloonia asfaldil MM-etapp 2019. aastal. Tollel mälestusväärsel etapil oli Toyotaga kihutanud Tänak teine ning kindlustas MM-tiitli. Võidu võttis Hyundai sõitja Thierry Neuville. Poodiumi kolmandale astmele astus samuti Hyundai sõitja Dani Sordo.

Tänavu on Tänaku hooaeg kulgenud üle kivide ja kändude, kuid viimaselt kahelt etapilt on tal ette näidata kaks teist kohta. «Oleks tore, kui kindlustaksime Hispaanias kübaratriki ning lõpetaksime hooaja tugevalt,» lausus Tänak.

Tänaku parim tulemus Hispaaniast pärinebki 2019. aastast. Korra on ta ralli lõpetanud ka kolmandana. See juhtus 2017. aastal, mil eestlane kuulus M-Sporti.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles