Valgevene ajutine peatreener: Eesti ei üllatanud meid, teadsimegi, et olete head

Karl Juhkami
, reporter
Copy
Võitlustahtest valgevenelastel puudu ei jäänud, kuid tulemuseni see neid ei aidanud.
Võitlustahtest valgevenelastel puudu ei jäänud, kuid tulemuseni see neid ei aidanud. Foto: Eero Vabamägi

Selles mängudeaknas koroonapositiivset peatreenerit Georgi Kondratjevit asendav Oleg Raduško sõnas pärast 0:2 allajäämist Eestile, et mängu rikkusid kehv algus ning endale rumalalt lastud värav.   

«Tegime halva avapoolaja, see ei läinud meil kõige paremini. Vaheajal tegime vahetuse ning Andrei Solovei asemel sekkus Pavel Sedko, seejärel meie mäng paranes, kuid kahjuks lasime endale õnnetu värava lüüa... pärast seda jahtisime küll viigiväravat, kuid kohtumise lõpus lõite ka teise ja oligi kõik,» nentis Raduško.

Peatreeneri kohusetäitja jaoks oli positiivne, et vaatamata raskustele - Valgevenel oli eri põhjustel puudu koguni kümme tavapärast põhimeest - andsid mehed platsil võitlesid. «Nad andsid endast kõik, kahevõitlustes mindi alati lõpuni. Aga kes konkreetselt midagi head-halba tegi, seda pean juba videost üle vaatama,» sõnas ta.

Kas Eesti koondise hea mäng tuli tema jaoks üllatusena? «Tegelikult mitte, sest olime teie eelmisi mänge vaadanud: viigistasite Walesiga ja lõite ka Belgiale kaks väravat. Ehk üllatusi otseselt polnud, teadsime, et olete head. Meie raske avapoolaeg tulenes ilmselt sellest, et meil endal oli nii palju uusi mängijaid. Sellest ka aeglane sisseelamine. Teise poolaja algus oli juba parem, kuid siis tuli see värav, mis ei sündinud just kõige ohtlikumast olukorrast,» selgitas Raduško. 

«Mängisime küll kahe parima ründajaga, kes meil praegu võtta oli, kuid ise me võimalusi ei loonud. Vahetusi oli koosseisus lihtsalt liiga palju. Nii suurte muudatustega läheb vaja rohkem aega, et mehed teineteist mõistma hakkaksid. Nad pole harjunud omavahel kokku mängima ning ka [järgmine] Tšehhi mäng tuleb selles võtmes meie jaoks väga raske,» lausus ta lõpetuseks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles