Hooaega hästi alustanud Jõesaar andis positiivse koroonaproovi

Henry Lääne
, sporditoimetuse juht
Copy
Janari Jõesaar (palliga) Bayreuthi särgis.
Janari Jõesaar (palliga) Bayreuthi särgis. Foto: Fiba Basketball

Saksamaa kõrgliigaklubi Bayreuthi esindav Eesti korvpallikoondise ääremängija Janari Jõesaar on hooaega hästi alustanud, kuid jättis vahele viimase liigamängu, sest andis positiivse koroonaproovi.

Sellest andis teada Bayreuthi koduleht, kuid Jõesaare puudumisest hoolimata suutis klubi Bundesligas võõrsil alistada 86:72 Chemnitzi. Bayreuthil on tabelis üks võit ja üks kaotus, mis annab 18 meeskonna konkurentsis praegu üheksanda koha. 

Jõesaar on aidanud Bayreuthil jõuda Euroopa tugevuselt neljanda eurosarja FIBA Europe Cup'i põhiturniirile ning karikavõistlustel veerandfinaali. 16 parema hulgas alistati teise Eesti koondislase Maik-Kalev Kotsari leivaisa Hamburg, kelle vastu kerkis 22 punktiga üleplatsimeheks just Jõesaar.

27-aastane Jõesaar on sel hooajal seega platsil käinud ühes Bundesliga matšis, kui kaotusmängus Giesseni vastu teenis ta mänguaega peaaegu 31 minutit ning tõi üheksa punkti ja seitse lauapalli.

Eile õhtul oli võistlustules teine Eesti koondise ääremängija Siim-Sander Vene. Ta viskas 16 minutiga seitse punkti ja võttis kolm lauapalli ning Vene leivaisa Limoges võitis Prantsusmaa meistrivõistlustel 77:64 Le Porteli. 18 võistkonna konkurentsis on Limoges ühe võidu ja kahe kaotusega 11. kohal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles