JÄRELVAADATAV ⟩ Eesti koondislaste koduklubide duellis võttis oma Hamburg, Kotsarilt tugev etteaste

Postimees Sport
Copy
Maik-Kalev Kotsar saab Hamburgi meeskonnaga EuroCupil vähemalt 18 heatasemelist mängu.
Maik-Kalev Kotsar saab Hamburgi meeskonnaga EuroCupil vähemalt 18 heatasemelist mängu. Foto: Hamburg Towers/Facebook

17. oktoobril kohtusid Saksamaa korvpalli meistrivõistlustel Hamburg Towers ja Bayreuth, kus mängivad Eesti koondislased Maik-Kalev Kotsar ja Janari Jõesaar. Viimane neist jäi koroonaviiruse tõttu ikkagi mängust eemale. Lõpuks noppisid Kotsar ja Hamburg koduväljakul magusa 77:70 võidu. Eestlase arvele kirjutati 14 punkti, viis lauapalli ja kolm korvisöötu.

Ülekanne on nähtav ainult Postimehe digitellijale. Kui soovid mängu näha, aga sul pole digitellimust, saad seda teha SIIN.

Kui täna ootasid paljud korvpallisõbrad kahe Eesti koondislase lahingut, siis enne mängu selgus, et Jõesaar pole koroonaviiruse tõttu mängule lubatud. Nõnda jooksis platsile ainult Kotsar.

Hamburg sai koduväljakul enda mängu ideaalselt käima ning näis, et Bayreuth murtakse maha juba esimese kümne minutiga. Parimal juhul oli nende eduseis juba 13 silma, aga lühikesele pausile mindi 23:12 juhtimisel.

Teisel veerandil sai enda mängu omakorda paremini jooksma Bayreuth, kes asus kiiresti vahet vähendama. Kui avapoolajal jõuti paaril korral kolme silma kaugusele, siis kolmandal veerandil haarati omakorda juhtohjad. Viimasele vaatusele mindi Bayreuthi 61:60 eduseisus.

Viimane veerandaeg oli väga korvidevaene ning kumbki otsustavat spurti teha ei suutnud. Juhtohjad olid ikkagi Hamburgi käes, kes läks viimastele minutitele vastu kahepunktilises eduseisus. Lõpus suutis Hamburg kaitses vigu vältida ning noppisid 75:70 võidu.

Hamburgi edukaim oli täna taas 22 punkti toonud Robin Christen. Maik-Kalev Kotsar toetas teda 14 silma, viie lauapalli ja kolme korvisööduga. Bayreuthi parimaks kerkis 22 silmaga Sacar Anim.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles