Pekingi taliolümpiamängudele pääseb 20-25 Eesti sportlast

Ville Arike
, reporter
Copy
Freestyle-suusatamises tuleb olümpiakohad veel välja võidelda, aga kui Kelly Sildaru oma tasemel jätkab, ei tohiks Pekingisse sõidus küsimust olla.
Freestyle-suusatamises tuleb olümpiakohad veel välja võidelda, aga kui Kelly Sildaru oma tasemel jätkab, ei tohiks Pekingisse sõidus küsimust olla. Foto: LUKAS HUTER/AFP/Scanpix

Sügis on kätte jõudnud, suvealad lõpetavad peagi võistlushooaja ja talialad alustavad. Oleme samas seisus nagu viimati 1992, kui suve- ja tali- olümpiamängude vahele jäi umbes pool aastat. Tokyo medalimälestused pole veel tuhmunud, aga tasapisi hakkame end sättima Pekingi talimängude lainele.

Eesti kurlingutipud Marie Kaldvee (varem Turmann) ja Harri Lill võistlesid mitu nädalat järjest tugevatel võistlustel ja valmistuvad detsembris peetavaks olümpiamängude valikturniiriks. Esimesed stardid on teinud iluuisutajad, kahevõistleja Kristjan Ilves aga triumfeeris Norra suvistel meistrivõistlustel.

Postimees vaatab olümpiaprogrammile alade kaupa otsa – millistel aladel ja kui palju eestlasi Pekingis starti võib pääseda?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles