Spordi lühiuudised: Vanameister tagasi Kalev/Cramos, Bjørgeni paljastus tekitas venelastes küsimusi

Postimees Sport
Copy
Kristjan Kangur BC Kalev/Cramo särgis.
Kristjan Kangur BC Kalev/Cramo särgis. Foto: Tairo Lutter

Ogier oli testikatse kiireim, Tänak Hyundaidest kolmas

Kataloonia MM-etapi testikatsel näitas kõige paremat minekut Sébastien Ogier (2.33,6). Täna algaval rallil oma kaheksandat MM-tiitlit kindlustada ihkava Ogier’ järel sai paremuselt teise aja Elfyn Evans, mõlemad mehed keeravad Toyota rooli. Järgnes Hyundai põhitiimi trio: Thierry Neuville, Dani Sordo ja Ott Tänak. Tänak kaotas parimal läbimisel Ogier’ ajale 0,8 sekundit.

Hooaja eelviimase MM-ralli esimene katse stardib täna kell 9.43, võistluse käiku saab jälgida Postimehe otseblogis ja ralliraadio vahendusel.

Mul tuvastati teise astme Hodgkini lümfoom ja alustan järgmisel nädalal ravi.

Walesi 24-aastane jalgpallikoondislane David Brooks ei saanud Eesti vastu mängida, sest tal diagnoositi vähk.

Kristjan Kangur tagasi Kalev/Cramos

BC Kalev/Cramo teatas, et alanud hooaja lõpuni liitub nendega pikaaegne Eesti koondislane Kristjan Kangur (pildil). Kui põhitsenter Kamari Murphy sai Eesti-Läti liiga avamatšis Riia VEFi vastu vigastada, siis tekkis vajadus korvi alla lisajõudu leida ning nüüd on osalised kokkuleppele jõudnud. 38-aastane ja 203 cm pikkune Kangur alustas profikarjääri juba 2000. aastal Tallinna Kalevis ja on aastakümnete jooksul mänginud pikalt piiri taga kõige kõrgemal tasemel. Mullu kuulus ta Pärnu Sadama ridadesse.

1 miljard eurot määras Barcelona jalgpalliklubi oma mängija Pedri väljaostusummaks.

Treieri klubi sai Meistrite liigas kaotuse

Sassari Dinamos mängiv Eesti koondislane Kaspar Treier pääses küll Meistrite liigas väljakule, kuid Tenerife Lenovo vastu saadi valus 60:87 kaotus. Treier eksis kõigil viiel väljakult sooritatud viskel, punktiarve avas ta tänu kahele täpsele vabaviskele. Teise koondislase Janari Jõesaare leivaisa Bayreuth sai Kapgenbergi Bullsi vastu võimsa 100:70 võidu. Eestlane jäi mängust kõrvale, sest on positiivse koroonaproovi tõttu endiselt isolatsioonis.

Bjørgeni paljastus tekitas venelastes küsimusi

Läbi aegade edukaim taliolümpiasportlane Marit Bjørgen andis teisipäeval välja elulooraamatu, kus tuli esile ka fakt, et tema 2017. aastal antud dopinguproovist leiti keelatud ainete jälgi. Venemaa suusaliidu president Jelena Välbe oli seda kuuldes endast väljas. «Olin šokeeritud. Olen teda alati jälginud ning pidasin Bjørgenit suurepäraseks sportlaseks. Nüüd on mul palju küsimusi. Esiteks tahaksin teada, mida tähendab üldse sellisel juhul dopingutarvitamine ja milliseid karistusi sportlastele määratakse,» lausus Välbe.

Venemaa koondislane Gleb Retivõhh tõdes, et kui Bjørgen poleks ise avalikult sellest rääkinud, siis poleks keegi kunagi midagi teada saanud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles