PSG on valmis 21-aastasele ründajale maksma suuremat aastapalka kui Neymarile ja Messile

Postimees Sport
Copy
Erling Haaland.
Erling Haaland. Foto: THILO SCHMUELGEN/REUTERS/Scanpix

Prantsusmaa tippklubi Pariisi Saint-Germain on huvitatud Norra superstaarist, 21-aastasest Erling Haalandist ning on talle valmis maksma kuni 42 miljoni euro suurust aastapalka. Selline palgalipik teeb silmad ette ka praegu klubisse kuuluvatele tippmängijatele, nagu Neymar, Messi ja Kylian Mbappe.

Justnimelt viimati nimetatud ründaja ongi põhjus, miks PSG Haalandit taga ajab. Juhul, kui Mbappe peaks otsustama Pariisi klubist lahkuda, siis on nad valmis hankima Haalandi, kes kuulub praegu Dortmundi Borussia ridadesse.

Foot Mercato andmetel on PSG juba olnud ühenduses norralase agendi Mino Raiolaga. Väidetavalt on klubil võimekus mehele maksta 38–42 miljonit eurot aastat, lisaks boonused. Eesmärk on võetud sõlmida kaheaastane leping, mida oleks võimalik pikendada veel aasta võrra.

Haalandil on praegu Saksamaa tippklubiga kuni 2024. aastani kehtiv leping, kuid selles on klausel, mis lubab tal 2022. aasta juunis Dortmundist lahkuda. Väljaostu summaks on 75 miljonit eurot, kuid see võib kerkida kuni 90 miljonini, sõltuvalt, mitu väravat ta lööb hooaja jooksul.

Kuulujutuveskid jahvatavad, et Haaland sooviks teenida vähemalt 30 miljonit aastas, mis tähendab, et PSG-l peaks tema peale hammas hakkama küll. Varem on Haalandi suhtes maad kuulanud sellised tippklubid, nagu Chelsea, Juventus, Madridi Real, Barcelona, Manchester City ja Manchester United.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles