Piiri peal sõitev Ogier sihib poodiumit

Postimees Sport
Copy
Sebastien Ogier Kataloonia rallil.
Sebastien Ogier Kataloonia rallil. Foto: Toyota Gazoo Racing WRT/Twitter

Kataloonia ralli on lähenemas lõpule. Kõige põnevam lahing käib hetkel kolmandale kohale, millele heitluses edestab Dani Sordo (Hyundai) hetkel vaid 1,6 sekundiga Sebastien Ogier'd (Toyota).

Kõige parema alguse pühapäevasele võistluspäevale tegigi Sordo, kellel õnnestus noppida kaks katsevõitu ja tõusta Ogier'st mööda kolmandale kohale. Hispaanlane tunnistas, et on endast andnud kõik.

«Oleme Ogier'ga väga lähestiku katsetel, kuid eks ole näha, kuidas õhtul läheb, kui katsed on mustemad. Ma tegelikult ei oodanud, et mul õnnestuks mõlemad hommikused katsed võita. Läksin lihtsalt endast kõike andma, kuna tahan väga poodiumil lõpetada. Aga kaks katset on veel ees ja kõike võib juhtuda,» rääkis Sordo WRC All Live'ile antud intervjuus.

Jonni ei jäta ka Ogier' kes tunnistas, et ei saa enam väga palju rohkemat teha. «Avakatsel, mis sõideti pimedas, võinuks ehk rohkem riskeerida, kuid ma ei taha seda teha, sest teepervel on ohtlikke kive. Teisel katsel olime piiri peal ning lõpus läks masin seepärast ka libisemisse. Kõige tähtsam on siin poodiumile saada, kuid Dani on kiire ja see pole kerge ülesanne,» tunnistas kaheksandat maailmameistritiitlit jahtiv prantslane.

Teine Toyota piloot Elfyn Evans tunnistas, et puhta sõiduga ta enam Hyundail rallivõidu poole kihutavat Thierry Neuville'i kätte ei saa. «Ütlesin juba hommikul, et Thierry peaks tegema sõiduvea, et meil tekkiks šanss. Eks me peame sõitma nii, et oleksime löögikauguses, kuid tavalise sõiduga pole väga varianti. Enda osas olen kergelt frustreerunud: olen auto juures väga palju muutnud, mis pole mõistagi ideaalne, kuid tahan kogu aeg kiiremaks saada. See ongi raske tasakaalu koht: rahulduda praegusega või hüpata kergelt tundmatusse,» ütles Evans.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles