Võidukalt alustanud Eesti poksikasvandikud püsivad EMil kõrges mängus

Copy
Eesti noorte poksikoondis EMil (vasakult Makar Vdovitšenko, Anton Vinogradov, koondise treener Albert Starikov ja Igor Antonov)
Eesti noorte poksikoondis EMil (vasakult Makar Vdovitšenko, Anton Vinogradov, koondise treener Albert Starikov ja Igor Antonov) Foto: Eesti Poksiliit

Montenegros Budva linnas on laupäevast alates võistlustules Eesti noored poksikasvandikud, kes on alustanud Euroopa meistrivõistlusi suurepäraselt.

Eesti poksikoondis asus Montenegrosse teele kolme noore poksijaga, kes kõik avaraundis võidud võtsid ning edasi konkurentsis püsivad.

Kergekeskkaalus (kuni 70kg) võttis kindla võidu Makar Vdovitšenko, kes ei jätnud Bosnia poksikasvandikule Hodzic Eldarile sõnaõigust ning alistas vastase kindlalt kõigis raundides, teenides kohtunike ühehäälse võidu.

Keskkaalus (kuni 75kg) alustas võidukalt Igor Antonov, kes oli kohtunike 4:1 häältega üle Bosnia poksijast Halio Gagicist. Kahe kohtuniku arvates võitis Narva PSK kasvandik kõik kolm raundi ülikindlalt, üks kohtunik neljast andis napi edu millegipärast itaallasele.

Poolraskekaalu poksija (kuni 80kg) Anton Vingoradov suutis kindlustada turniiri avavoorust edasipääsu eriti tasavägise lahingu järel, teenides võidu kohtunike 3:2 häältega. Matšis tšehhi Daniel Komarekiga nägid Eesti koondislase paremust kolm kohtunikku, kelle arvates võitis Vinogradov kõik kolm raundi.

Kokku osaleb Euroopa meistrivõistlustel 38 riiki, mida on tervelt 16 riigi võrra enam kui aasta tagasi, mil paljud koondised loobusid koroonapandeemia tõttu võistlemisest. Kui möödunud aastal osales noorte EMil 62 neidu ning 113 noormeest, siis sel aastal on võistlejate arv tohutult kasvanud - kokku osaleb võistlustel 113 neidu ning tervelt 226 noormeest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles