Adamo tegi Suninenile ahvatleva pakkumise, mis nõuab ületunde

Karl Mihkel Eller
Copy
Teemu Suninen (vasakul) ja Andrea Adamo.
Teemu Suninen (vasakul) ja Andrea Adamo. Foto: Fabien Dufour/Hyundai Motorsport

Hyundai rallitiimiga ühinenud soomlane Teemu Suninen näitas Kataloonia MM-etapil ennast heast küljest ning lõpetas võistluse WRC2 arvestuse teisena. Hyundai tiimipealik Andrea Adamo kiitis oma uut hoolealust ning soomlasest rallimees vihjas, et ilmselt saab ta tulevikus teha arendusteste, mis nõuavad ilmselt ületundide tegemist, kuid näitavad, et ta liigub õiges suunas.

Adamo pani enne Kataloonia rallit Suninenile eesmärgiks finišisse jõudmise, kuid koos kaardilugeja Mikko Markkulaga võeti kolm katsevõitu ning lõpetati Eric Camilli (Citröen) järel teisena. Augustis M-Spordist lahkunud Suninen on nüüdseks WRC2 klassis sõitnud veel ka Volkswageniga, kuid on ennast nüüd tihedalt sidunud Lõuna-Korea tiimiga.

27-aastane soomlane avaldas, et Adamo annab talle peagi ilmselt vastutusrikka ülesande – osaleda Hyundai i20 Rally2 uue auto arendustestidel. «Adamo on mulle natuke juba rääkinud, et ilmselt saan testidel osaleda. See nõuab ületunde,» naljatles Suninen.

«On väga hea, et saan rohkem testida ja arendustesti vastutust tunda. Seda ma sellest koostööst ehk enim ootangi,» avaldas Suninen, kes lahkus M-Spordist omal soovil, sest Suurbritannia tiim ei leidnud talle piisavalt võimalusi võistlemiseks ja testimiseks.

Suninen on Hyundaiga stardis ka Monza MM-etapil, mis on ühtlasi hooaja viimaseks võistluseks. Taas kord on võistlusklassiks WRC2.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles